sunnuntai 27. elokuuta 2017

Tikun nokassa

Ihan ensimmäiseksi haluan pyytää lukijoiltani anteeksi, etten ole aikoihin päivittänyt blogiani. Syynä on ollut enimmäkseen laiskuus. Tai oikeastaan olen kesän aikana vähentänyt koneellaoloa  ja lisännyt ulkoilua. Kamera on ollut harvakseltaan mukana ja viimeistelyä vaille valmiita käsitöitä onkin kuvaamatta jonkin verran.

Tähän lankaan ihastuin jo vuonna 2012 tehdessäni joululahjaksi saamastani langasta itselleni huivia (josta ei jostain syystä olekaan blogissa kuin maininta ja aloituskuva). Toisenkin huivin olen samasta langasta tehnyt. Tämä vaalea liila väri oli kerällä niin suloinen, että ostin sitä tietämättä, kenelle siitä huivin tekisin. Tai edes millaisen siitä tekisin. 

Facebookissa alkoi kesäkuussa NeuloMeijäKaa - Heidi Alander aiheinen KAL. Tokihan kaikkiin tällaisiin ryhmiin pitää liittyä? No minä ainakin liityn... Tämä onkin jo kolmas Heidi Alanderin mallilla kudottu huivi kesän aikana. Ensimmäinen oli Peipponen, toisena Meadow Grass (esittelemättä vielä). Nämä Heidin huivimallit on kyllä kivoja; helppoja, nopeita ja ohjeet ovat tarkat ja täsmälliset. 

Malli: Dodo
Lanka: King Cole Galaxy
Puikot: 4 mm
Koko: 40 cm x 220 cm
Paino: 97 g

4 kommenttia:

  1. Luulenpa, että ulkoilu on aivan käypä syy pieneen "somelomaan". ;) Ja tauot on muutenkin joskus ihan paikallaan. Ja nythän sulla on hyvä tilanne, voit postailla jo valmiita töitä vähän kerrassaan, niin on aina jotain päivitettävää, mutta ei kiirettä saada valmiiksi keskeneräisiä. ;) Ja Heidi Alanderin huivimallit on tosi kivoja, kaunis Dodo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidin huivimallit tosiaan on kauniita ja ohjeet tarkkoja ja täsmällisiä. Siksi niitä onkin niin kiva kutoa. Ja nyt alkaa olla jo tarvettakin huiveille.

      Poista