maanantai 3. heinäkuuta 2017

Myöhästyin!

Vuosi väriterapiaa -haasteen kesäkuun työni kyllä valmistui kesäkuussa, mutta.... Se kuvaaminen! Kuvaaminen viivästyi taas! Sukat valmistuivat kesäkuun viimeisellä viikolla, kuvat vasta tänään. Alunperin aioin osallistua tähän haasteeseen Janina Kallion suunnittelemalla huivilla. Se on kuitenkin vielä pahasti kesken ja niinpä piti saada nopeasti jotain muuta oranssia. 

Oikeastaan hyvä, että huivi oli (ja on edelleen) niin pahasti kesken, että piti vaihtaa suunnitelmaa tähän haasteeseen. En nimittäin halunnut enää kutoa yhtään paria sukkia. Tai halusin, mutta motivaatio sukkien kutomiseen oli kadonnut kokonaan. Ehkäpä motivaation puute johtui siitä, että minulta tilattiin sukat, joissa olisi tiettyjä kuvia. Näin kyllä heti mielessäni, millaiset niistä tekisin, mutta värit... Toivottiin värikkäitä sukkia, mutta mielikuvaani en saanut tarpeeksi värejä. Nyt nekin sukat ovat kuitenkin puikoilla ja toivottavasti valmistuvatkin pian!

Malli: varren pitsi Novitan mallista
Lanka: Novita 7veljestä
Puikot: 3,5 mm
Koko: 39
Paino: 109 g

Tänä vuonna olen kutonut ja virkannut valmiiksi asti 2,9 kg lankaa, joten pahasti jäljessä, jos aion ylittää viimevuotisen määrän. Viime vuonnahan kudoin valmiiksi asti  10 kg. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti