keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Haruni

Olen vuosia sitten ihastunut tähän huivimalliin. Jokin vuosi sitten uskalsin viimein aloittaa tämän. Jostain kumman syystä tämä kuitenkin jäi kesken pitkäksi pitkäksi ajaksi. Ehkä se oli tämä lankavalinta. Kauniimpihan tästä olisi tullutkin yksivärisemmästä langasta. Jotenkin vaan kirjavat ja raitalangat houkuttelevat kerällä enemmän kuin yksiväriset. 

Vaikka tässä on monta lempiväriäni, ei tämä sittenkään ole ihan sellainen kuin toivoin. Malli on kuitenkin niin simppeli, että tällaisen voisin hyvinkin tehdä vielä uudestaan. Pitää vaan muistaa käyttää jatkossa ainakin tämän mallisissa huiveissa hillitympiä lankoja. 

Tämä huivi saa nyt olla myös Vuosi väriterapiaa -haasteen toukokuun vihreä työni. Ihan toista työtä ajattelin toukokuulle, mutta yllätys yllätys se on taas valokuvaamatta. Pari viime viikkoa on ollutkin sen verran kiireistä, etten ole ehtinyt edes kutoa joka päivä! Bloginkin päivitys on jäänyt vähemmälle muiden kiireiden takia. Tarkoitukseni kun on ollut päivittää noin kerran viikossa vähintään. 

Malli: Haruni
Lanka: Marks & Kattens Fame trend 664
Puikot: 5 mm
Koko: 90 x 150 cm
Paino: 106 g

3 kommenttia:

  1. Onpa kaunis Haruni. (: Jotenkin tykkään tuosta värimaailmasta, sopii yllättävän kivasti tähän malliin!

    VastaaPoista
  2. Tuo on niin kaunis!
    Minulla on tuosta englannin kielinen ohje, mutta en saa sitä ymmärrettävään muotoon 😟 Olisiko mitenkään mahdollista vaikka ostaa sinulta sellainen 🙄

    VastaaPoista