perjantai 14. huhtikuuta 2017

Tassunjälkiä sydämessä

Syntymäpäivälahjaksi tilattiin sukat koiraharrastajalle. Toiveena violettia, mustaa ja tassukuvioita. Varteen tein valepalmikkoresoria. Näissä kokeilin ensimmäistä kertaa langan sitomista nurjalla nurjien silmukoiden avulla. Alkuun se tuntui todella hankalalta ja hitaalta. Nopeasti se kuitenkin alkoi tuntua ihan sujuvalta. Mutta pienet reiät jäi lankankiertojen kohdalle. Jos langankierron tekisikin toista kautta, ei reikiä jäisikään. Seuraavissa sitten kokeillaan sitä. Varresta tuli yhtä joustava kuin se on yksivärisenäkin. Eli tämä tapa sitoa pitkiä langanjuoksuja pääsee ehdottomasti jatkoon! 

Valitettavasti en huomannut ottaa kuvaa nurjasta puolesta. Kiireesti kuvasin nämä näin ja vein tilaajalle. Toivottavasti ovat saajalle mieluisat ja sopivat. Minulle nämä ovat pari numeroa isot.  Hyvää syntymäpäivää hänelle! (Joka jo tosin oli...)

Malli: oma
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm
Koko: 39 - 40
Paino: 82

PS Tähän mennessä olen tänä vuonna käyttänyt lankaa melkein 2 kg ja yli 4 km. Kaikkia ei vielä ole päivitetty tänne. Vuosi väriterapiaa -haasteen huhtikuun työ odottaa päättelyä ja kuvaamista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti