lauantai 29. huhtikuuta 2017

Pientä virkkausta

Vihdoin sain minäkin virkattua näitä puhdistuslappuja. Pitkään ovat olleet mielessä, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Ensinnäkin koska virkkaaminen ei ole niin mieluisaa kuin kutominen. Mutta kun kävin ystäväni kanssa Etolassa ja näin nämä purkit, oli ne ostettava ja niihin virkattava puhdistuslaput. Purkit ovat vanulappuja varten ja samaa sarjaa oli hammasharjateline ja muki. Itse ostin vain näitä purkkeja. Purkit itsessäänkin ovat jo mielestäni kauniit.

Ohjeen löysin Kotivinkin sivuilta. Nopeasti näitä virkkasi, päättely olikin sitten taas tylsempää. Virkkasin kumpaankin purkkiin 12 lappua neljästä eri väristä. Koska en osannut päättää, minkä värisiä olisin tehnyt. Olisihan se tietysti voinut olla kivempaa, jos kaikki laput olisivat olleet samanvärisiä. Makuasia sekin tietysti. Kävin muuten ostamassa lisää noita purkkeja. Jos joskus vaikka virkkaisi lappuja lisää. Voihan niitä sitten vaikka antaa jollekin luonnonystävälle.

Lanka: Novita Cotton Bamboo ja Novita Cotton Soft
Koukku: 4,5 mm
Paino: 79 g

1 kommentti:

  1. Söpöjä. Näitä olen nähnyt paljon ihmisten tekevän. Ois kyllä ihan kivoja kokeiltavia. (: Ehkä näitä saattais syntyä niiden tiskiliinojen jämälangoista sitten? Saas nähdä.

    VastaaPoista