torstai 23. maaliskuuta 2017

Yhdet vielä

Vielä yhdet Anelmaisia mukaillen. Näitä vaan on niin kiva tehdä, kiva sommitella värejä ja saa kulutettua jämälankoja. Nämä on helpot tehdä ja valmista tulee nopeasti. Varsinkin kun kutoo molempia yhtää aikaa, vaikkakin omilla puikoillaan. Ensin molempiin resori, molempiin samat kuviot kuvio kerrallaan, molempiin kantapää, molempiin kiilakavennukset, molempiin terä ja lopulta puuttuu enää kärjet. Ihan yhtä paljonhan näihin tietenkin aikaa menee, kuin jos kutoisi yhden kerrallaan. Mulla vaan helposti iskee tylsyys, kun pitäisi alkaa tehdä toista sukkaa. Yhtäaikaa kutomalla saan molemmat valmiiksi samaan aikaan.

Malli: Anelmaisia mukaillen
Lanka: Novita 7veljestä ja 7veljestä Raita
Puikot: 3,5 mm
Koko: 39
Paino: 213

3 kommenttia:

  1. Värien sommittelu on kyllä mukavaa hommaa. (: Ja yhtä aikaa molempien neulominen on kätevää. Nyt tosin mulla on työn alla sukat, joista tein ensin valmiiksi toisen ja aloitin vasta sitten parin. Tälle on tosin syynä se, että testaan itselleni uuden langan riittoisuutta, ja halusn ensin nähdä miltä itsestään raidoittuva lanka näytti sukassa. :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit värit, ihanat sukat! Minustakin sukkien kutominen yksi kerrallaan on ihan hirvittävän tylsää. Paljon mukavampaa on tehdä pari yhtäaikaa, niin ovat sitten yhtäaikaa valmiitkin. Eikä tarvi muistella, jos tulee sukkien välissä taukoa, että miten se nyt meni :).

    VastaaPoista