sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kevään keltaista

Värihaasteen maaliskuun värinä minulla oli keltainen. Maaliskuun väriä valitessa mielessäni oli pääsiäinen ja kevät. Olin kuvitellut tekeväni jotain muuta kuin sukat. Sukkien kutominen on kuitenkin niin helppoa ja nopeaa, että aina vaan tulee kudottua niitä. Keltainen on isäni lempiväri ja hänellä oli maaliskuun alussa syntymäpäivä, joten hänelle annoinkin nämä. 

Väri on oikeasti keltaisempi ja kirkkaampi kuin näissä nopeasti otetuissa kuvissa. Isäni on sen verran huonossa kunnossa, etten halunnut rasittaa häntä pyytämällä malliksi kuviin. Miehelläni on samankokoinen jalka, joten hän joutui taas uhrautumaan. Ja koska hän ei jaksa kauaa malleilla, niin verkkareihin tarttuneet koirankarvat jäivät harmittavasti kuviin. 

Malli: oma
Lanka: Novitan 7veljestä 289 ja 7veljestä Aurora 826
Puikot: 3,5 mm
Koko: 42
Paino: 125 g
#17 JyJy 2017

3 kommenttia:

  1. Hehee tein juuri sukat samasta langasta:D

    VastaaPoista
  2. Keltainen kuuluu kyllä omiinkin suosikkeihin. Ja emmää ainakaan mitään koirankarvoja kattellu vaan sukkia. Kivat on. ;) Tuota keltaista Auroraa täytyy kyllä hankkia itsellekin.

    VastaaPoista
  3. Pirteät sukat! <3 Itse olen toistaiseksi ihastellut kyseistä lankaa kaupassa, täytyy hankkia kun sitä on vielä saatavilla. :)

    VastaaPoista