lauantai 25. maaliskuuta 2017

Hunajata, hunajata!

Taas kerran yksi tällainen pipo. Tämäkin on kiva, nopea ja helppo malli. Ja pitäähän pipoja olla kaikenvärisiä, jotta voi vaihtaa mielialan mukaan. Tai muihin vaatteisiin sopivaksi. Ja itselläni täytyy olla aina pipo päässä, muuten tulee vilu. 

Paksuilla puikoilla tulee nopeasti muhkea pipo. Isot palmikot vielä lisäävät muhkeutta. Onneksi Novitalla on vielä muitakin hyviä värejä Isoveli-langassa.

Ostin vähän aikaa sitten kirpputorilta tuollaisen häkkyrän. En tiedä, mitä sillä on tehty tai mihin sitä on käytetty. Minusta se vain näytti kivalta. Ja keksinhän minä sille käyttöäkin! Jos sinä tiedät tuon alkuperäisen tarkoituksen, kerrothan minulle kommenteissa. Olisi kiva tietää tuon historiaa.

Malli: muokattu lankaan sopivaksi tästä
Lanka: Novitan Isoveli, väri hunaja
Puikot: 5 mm
Koko: aikuinen
Paino: 134 g
#4 JyJy 2017

3 kommenttia:

 1. Kaunis pipo. Tuo häkkyrä näyttää tosi tutulta mutta en saa päähäni, mistä. Kerron, jos keksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, mun villi veikkaus on nyt mattojen kudonnassa apuvälineenä käytetty "karuselli". Siihen siis on laitettu lankavyyhti puolaamisen ajaksi. :) Itse en kyllä mattojen kutomisesta sinänsä mitään ymmärrä mutta mulla on hämärä muistikuva, että olen tällaisen nähnyt, ja siinä on ollut lankaa ympärillä, joten tämän perusteella lähdin googlea pommittamaan. :D

   Poista
  2. Tuossa olevat jäljet sopivatkin langasta tulleiksi. :)

   Poista