tiistai 28. helmikuuta 2017

Vaaleanpunainen värihaaste

Minun värinä värihaasteen helmikuussa oli vaaleanpunainen. Vaikka nämä näyttävät enemmän pinkiltä, lasken nämä vaaleanpunaisiksi, koska alempi vanttuista on vaaleanpunainen. Vähän viime tippaan jäi näiden valmistuminen haasteeseen. Eilen illalla myöhään päättelin nämä. Ja tietenkin tänään oli sitten suttuinen keli kuvata. Kun taas eilen olisi ollut kaunis aurinkoinen päivä. 

Tammikuun värihaasteesta löytyy päivitys täältä. Siellä olen kertonut enemmän haasteesta. Sieltä löytyy myös linkki värihaastajan blogiin. Helmikuun väriksi valitsin vaaleanpunaisen, koska aikomuksenani oli kutoa jotain hempeän vaaleanpunaista ystävänpäiväksi. Aika vaan meni taas niin nopeasti, että aikomukseksi se jäikin. Maaliskuussa värini on keltainen; pääsiäinen ja kevät mielessä. Saapa nähdä, jääkö sekin yhtä viime tippaan!

Yritin saada kuvaan myös termosmukista nousevaa höyryä, mutten onnistunut siinä(kään). Nämä ovat jo kolmannet tällä mallilla tekemäni vanttuut ja neljännet tekemäni vanttuut tänä vuonna. Aika hyvin siis olen pysynyt suunnitelmassani tehdä tänä vuonna enemmän vanttuita ja saada peukalokiila lihasmuistiin. Näissä pitsivanttuissa kun vielä saa tehdä tuplana peukalokiilat ja peukalot. Ja nytkin on yhdet vanttuut tulossa. 

Malli: sekoitus eri ohjeista
Lanka: Novita 7veljestä ja Novita Säde
Puikot: 3,5 mm
Koko: nainen
Paino: 114 g
#9 JyJy 2017

3 kommenttia:

  1. No onpas kauniin hempeät lapaset! (: Voi jehna kun menin valitsemaan "maanläheisen maaliskuun"... Onneksi huhtikuu on sitten jo hilpeänvärinen! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joku muukin toivottavasti ihastuu näihin jouluna. :)

    VastaaPoista
  3. Lämpöiset tumput ja kiva malli niissä :)

    VastaaPoista