lauantai 11. helmikuuta 2017

Pitsivanttuut vol. 2

Edellisistä pitsivanttuista tuli mielestäni niin kauniit, että tein heti perään toiset samalla mallilla. Värivalintaan vaikutti tällä kertaa Huurre-langan jämäkerä. Vaikka ei näistä sitten tullutkaan sellaiset kuin kuvittelin. Tuo tumma osa pilaa kaiken. Toisaalta eipä sitten näy lika niin hyvin. Jotain positiivista kun pitää aina joka asiaan löytää. 

Vaaleanpunainen on Vuosi väriterapiaa -haasteen värini helmikuussa. Tulossa on kuitenkin vielä jotakin muuta vaaleanpunaista. Hätävarana tämäkin kelvannee haastetyöksi.

En tiedä, miksi mulla on niin paljon pinkkejä ja vaaleanpunaisia lankoja. Väri kun ei missään nimessä ole minun väri eikä edes suosikki. Jotain tuon värin ostaminen kuitenkin minusta kertoo. Vai kertooko sittenkään? Ja onhan minulla paljon kaikkia muitakin värejä. 

Yhden väriterapian mukaan vaaleanpunainen rauhoittaa ja lisää hellyyden tunteita. Vaaleanpunaisen on havaittu vähentävän ruokahalua. Vaaleanpunaista on käytetty mm. rauhoittamaan aggressiivisia vankeja. Erään tutkimuksen mukaan erään kellertävän vaaleanpunaisen sävyn (Pepto-Bismol) ympäröiminä vankien on lähes mahdotonta ilmaista aggressiivisuuttaan, mutta aggressiivisuus kuitenkin kasautuu ja purkautuu myöhemmin voimakkaampana.  Vaaleanpunaisen inho kertoo pahasta olosta ja läheisyyden ja turvallisuuden puuttumisesta.

Malli: sekoitus eri ohjeista (ks. edellinen päivitys)
Lanka: Novita 7veljestä ja Huurre
Puikot: 3,5 mm
Koko: nainen
Paino: 120 g
#2 JyJy 2017

2 kommenttia:

  1. Kivat on lapaset, vaikka ymmärrän kyllä harmituksen! (: Ja mullakin tota pinkkiä tai vaaleanpunaista jotenkin mystisesti varastoista aina löytyy, vaikka en niistä välitä. Mutta ehkä se on vaan ku teen aina useimmiten muille kuin itselleni, niin pelkkiä omia lemppareita on vähän turha hamstrata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan on lähipiirissä noita vaaleanpunaisesta/pinkistä tykkääviä, joille sitten voi lykätä valmiit työt.

      Poista