perjantai 20. tammikuuta 2017

Pieleen meni

Minulta tilattiin jouluksi miesten sukat kokoa 46. Väritoivetta odotellessani aloitin nämä ja ehdin kutoa jo aika pitkälle, ennen kuin sain vastausta. Vaaleanharmaa muutamalla makuraidalla oli toiveena. Eli pieleen meni värit. Eikä pelkästään värit. Vaan toiveena oli ihan tavallinen sileä sukka. Tein kuitenkin nämä valmiiksi. Ehkä näille vielä jalat löytyvät. 

Itse tykkään tästä Petäjä-mallista. Ensinnäkin sitä on mielekkäämpää kutoa kuin ihan sileää tai 2oikein-2nurin resoria. Toiseksi tämä pintaneule on mielestäni kaunis. Ja vielä kolmanneksi, tämä joustaa. On aina vähän arpapeliä sukan istuvuuden kanssa, kun kutoo vieraaseen jalkaan. Yksi tykkää löysästä sukasta, toinen hyvin istuvasta. Itselleni käy kumpikin; saunan jälkeen telkkaria katsellessa saa sukkakin olla löysempi, mutta kengissä on oltava tismalleen istuvat sukat. Millaisesta sukasta sinä tykkäät?

Malli: mallineule Petäjä
Lanka: Novita 7veljestä
Puikot: 3,5 mm
Koko: 46
Paino: 169 g

1 kommentti:

  1. Sukkia on hyvä olla aina varastossa, on sitten antaa tarvitsevalle tai lahjaksi tms. Minunkin to do -listalla joskus kokeilla tuota Petäjää, vaikutti simppeliltä ja kauniilta, etenkin miestensukkien piristykseksi. (: Itsekin tykkään sekä hyvin istuvista että rennoista, vähän löysemmistä sukista. Kuitenkaan ei saa olla liian löröt. ;)

    VastaaPoista