sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Mikä mättää?


Blogin päivittäminen ei maistu. En vaan saa kuvattua enkä pääteltyä töitäni. Nytkin on kymmenkunta viime vuonna valmistunutta työtä, jotka ovat kuvaamatta ja muutamat sukat päättelemättä. Nämäkin ovat valmistuneet jo elokuussa. Kattia kanssa!  -sukista jäi violettia, johon yhdistin farkkua, pinkkiä, vaaleanpunaista ja kobra-viidakkoa. Anelmaisten ohjeesta jätin kukkien ja pitsien lisäksi kukkaraidan ja kärjestä jonkun kuvion pois. Kukkaraitaa en ole vielä kokeillut ja tarkasti ohjetta noudattaen sukista olisi tullut liian isot minulle.

Ymmärrän oikein hyvin Anelmaisten saamaa suosiota. Sukat on helppotekoiset ja nopeat tehdä. Jatkuvasti mieleen tulee uusia väriyhdistelmiä, joita haluaisi kokeilla.  Nytkin on puikoilla yhdet ”Anelmaiset”. Josko niihin tekisin tuon kukkaraidankin. Muutenkin minulla on taas ihan liikaa ideoita, joita haluaisin kokeilla. Jotenkin tuntuu, ettei aika vaan riitä, kun pitäisi jotain muutakin tehdä kuin kutoa. Aika monella on varmasti sama ongelma.

Uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt, mutta toiveita tälle vuodelle minulla kyllä on. Toivon pääseväni taas siihen, että päättelen, kuvaan ja päivitän käsityöni heti niiden valmistuttua. Toivon myös pystyväni hillitsemään ostohaluni lankahyllyillä ja -kaupoissa.

Sirpukansolmuissa on värihaaste. Haasteeseen tekee mieli osallistua, mutta jääkö sekin kesken. Kalenteriini kuitenkin merkkasin värejä, joita pyrin käyttämään sen kuukauden aikana. Tammikuun väriksi valikoitui violetti, koska sitä nyt sattuu olemaan edelleen ja haluaisin päästä siitä eroon.

Malli: Anelmaiset (melkein)
Lanka: Novitan 7veljestä
Puikot: 3,5 mm
Koko: 37
Paino: 210 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti