maanantai 7. marraskuuta 2016

Totuuden etsijän sukat

Turkoosi ja oranssi ovat molemmat lempivärejäni. Tottahan sitten piti ostaa raitalankaa, jossa noita molempia on. Yksinään raitalanka tuntui kuitenkin rauhattomalta, niinpä raidoitin sen turkoosilla. Raidat ovat kahden kerroksen korkuisia. Sen verran perfektionistia löytyy minustakin, että haluan raitojen osuvan samoille kohdille molemmissa sukissa. Jostain syystä en vain tunne oloani luontevaksi eriparisukissa.

"Turkoosin on sanottu vahvistavan immuniteettia. Väriterapiassa viilentävää ja rauhoittavaa turkoosia suositellaan ujoille ja aroille ihmisille; turkoosin värin sanotaan lisäävän itsevarmuutta ja auttavan keskustelun aloittamisessa. Turkoosin rauhoittavaa vaikutusta on käytetty myös hyperaktiivisten ihmisten hoitamiseen. Sillä on puhdistava ja tyhjentävä vaikutus."

"Turkoosit värisävyt liittyvät kehittymiseen, muutokseen, metamorfoosiin, transmutaatioon; sisäiseen opettajaan; meditaatiossa turkoosia käytetään mielen avartamisessa ja pyrittäessä yhteyteen universumin kanssa. Väri nostaa henkisen kommunikaation tasoa."

"Aurassa turkoosi väri ei ole normaali, mutta saattaa tulla esiin runoilijoilla ja mystikoilla. Se kertoo totuuden etsijästä, joka pyrkii puhtauteen, ei vain oman itsensä vuoksi vaan auttaakseen koko ihmiskuntaa."

Malli: oma
Lanka: Novitan 7veljestä 350 ja 7veljestä Raita 862
Puikot: 3,5 mm
Koko: 38
Paino: 94 g

Lainaukset www.astro.fi-sivustolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti