keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Raita Raitanen

Novitan uudet raitalangat on aina ostettava heti. Ettei vaan jää ilman. Puna-oranssi-valkoista raitaa tietysti sitten myös. Ja mitäpä muuta niistä kutoisi kuin sukkia. Ja mielellään polvisukkia, ettei työ ihan samana päivänä olisi vielä valmis. Yksinään tämäkin raitalanka oli minusta hieman levoton ja rauhoitin sitä raitalangalla, jossa on pelkkää punaista.

Nämä sukat ovat olleet valmiit jo pitkään. Ehtivätpä jo joutua hukkaankin välillä. Remontin takia olen joutunut siirtelemään tavaroita paikasta toiseen. Minulla on pari S-ryhmän kestokassillista valmiita sukkia, pipoja ja vanttuita. Lisäksi vielä pieni Ikean kassillinen valmiita töitä. Ja se Ikean kassi oli unohtunut varastoon. 

Valokuvaaminen tahtoo aina jäädä. Varsinkin polvisukkien kuvaaminen omissa jaloissa on sen verran haasteellista, että mieluummin odotan miniänplantun ♥ vierailua toiselta paikkakunnalta. Tähän asti hän ainakin on aina suostunut sukilleni malliksi. Tälläkin kuvausreissulla kuvattiin muutamat muutkin sukat. Mm. sukat päivityksistä  Kobra pukeutuu pinkkiin, Se tavallinen tarina, Villi ja vapaa, Yhden illan juttu sekä Totuuden etsijän sukat on kuvattu samassa paikassa näiden punaraitaisten sukkien kanssa. 

Näiden resorissa on 4 oikein 2 nurin ja joka neljäs kerros palmikonkierrot. Pohkeen kavennukset aloitin, kun pituus oli noin 15 cm. Kavennukset tein takana I puikon alussa ja IV puikon lopussa joka neljäs kerros, kunnes silmukoita oli jäljellä 48. Kantapää on se tavallinen vahvistettu ja kärki sädekavennettu. 

Malli: oma
Lanka: Novitan 7veljestä ja 7veljestä Raita 820 ja 856
Puikot: 3,5 mm
Koko: 37 
Paino: 176 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti