lauantai 15. lokakuuta 2016

Hiljaa virtaa Joki

Eilen ilmestyi uusi Novitan lehti 4/2016. Kun kotona on hyvä lankavarasto lähes kaikkea Novitan lankaa, tämänkin pipon pystyi aloittamaan heti. Ohjeessa kuvio ei mennyt tasan ja perfektionistina muokkasin silmukkamäärää siten, että sain kuvion täsmäämään. Toki kerrosten vaihtuminen sitten näkyy takana. Ohjeen mukaan piposta olisi tullut todella pitkä. Lyhensin mallikertaa yhden kuviokerran verran. Lisäksi tein kavennukset paljon nopeammin. Vain ekan kavennuskerroksen tein ohjeen mukaan. Kolmen välikerroksen jälkeen kavensin koko kerroksen ajan 2 oikein yhteen ja 1 välikerros. Näin kavensin, kunnes jäljellä oli n. 10 silmukkaa. 

Tupsun jätin pois. Nauhoihin olisi voinut laittaa enemmän lankaa. Nämä letit jäivät melko ohuiksi. Ohjeen mukaan lankaa kuluisi 100g pohjaväriä ja 50g kuvioväriä. Lyhentämällä kului aika paljon vähemmän lankaa.

Aika kivasti liukui väri tuossa punaisessa Joessa. Tänään pipo pääsikin sitten jo lämmittämään ystävän päätä. Ja samalla mallilla on uusi pipo puikoilla Novitan Kajosta ja Isoveljestä.

Malli: muokattu Novitan lehdestä 4/2016 malli 12:sta
Lanka: Novitan Joki 
Puikot: 5 mm
Koko: nainen
Paino: 55 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti