perjantai 19. helmikuuta 2016

Tyytyväisyystakuu


Joulun jälkeen koirieni kasvattaja tilasi miehelleen kahdet polvisukat. Sain kengännumeron ja pohkeenympäryksen, jotta osaisin suunnilleen tehdä sopivan kokoiset. Lupasin vielä, että sukat saa palauttaa, elleivät ole sopivat. Tähän asti olin tehnyt, kun huomasin toisen olevan 10 kerrosta pidempi. Tai lyhyempi, ihan kuinka vaan. Ei muuta kuin lyhyempi sukka purkuun, koska pidempi sukka oli oikean mittainen. Sitten nämä saivatkin hetken odottaa, ei tehnyt yhtään mieli kutoa näitä enää. Pakkohan nämä oli kuitenkin valmiiksi saada. 

Valmista! Koska en tiennyt, saanko kuvaa perille menneistä sukista jalassa, piti käyttää omaa mallia. Oma malli on tosi hoikka nuori mies ja sääret tietysti sen mukaiset. 

Sukat Ikean pakastuspussiin, ilmat pois, pussi C4-kirjekuoreen ja kuori postiin. Hyvin mahtuivat kirjepostina, postimaksu 2,40 euroa. 

Sukat perillä ja hyvin sopivat. Hyvä tietää, toiset sukat valmistuvat siis samalla kaavalla. Tässä muuten väri lähinnä oikea, samoin kuin ylimmässä kuvassa. Värin nimi on farkku.

Malli: oma
Lanka: 7veljestä ja 7veljestä Polkka
Puikot: 3,5 mm koivu
Koko: 43
Paino: 212 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti