lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kyjy 2015


Tänään alkoi facebookin Löysäpipoisten Kyjy 2015. Eli kesäyöstä jouluyöhön. Ideana on saada 20 työtä valmiiksi jouluyöhön 24.12.2015 klo 23.59 mennessä. Työn pitää painaa vähintään 50 g tai siihen pitää kuluttaa lankaa vähintään 250 m. Työ voi olla kudottu tai virkattu. Kaikki työt pitää olla aloitettu 31.8.2015 klo 23.59 mennessä. Kun työ on aloitettu, sitä ei voi enää muuttaa. Facebook-ryhmän ylläpitäjälle lähetetään alku- ja loppuraportit. 

Osallistuin viime vuonna tähän ensimmäisen kerran. Silloin sain 19 työtä valmiiksi määräaikaan mennessä. Jouluna alkoi Löysäpipoisten Jujy 2015, johon osallistuin myös. Sen työt sainkin kaikki valmiiksi, ja monta muutakin. Kilpailuhenkisenä tällaiset hullutukset sopivat minulle hyvin. Saan paljon enemmän valmiiksi. 

Nyt minulla vaan ei ollut aavistustakaan, millä aloittaisin. Tai mitä ylipäätään tekisin. Nostin kasan käsityökirjojani hyllystä esiin ja aloin selata niitä. Jo ensimmäisestä kirjasta löysin sukkamallin, jota aloitin heti puolenyön jälkeen. Minulle tyypilliseen tapaan en jaksanut seurata ohjetta kirjaimellisesti, vaan muokkasin sitä itselleni sopivammaksi. Tänään olen saanut ensimmäisen sukan valmiiksi ja toistakin jo hyvään vauhtiin. Myös seuraava työ on tiedossa ja langat siihen valittu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti